Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Ege Yapı’dan “Evin Yapıldıkça Öde” kampanyası

Ege Yapı yeni bir kampanyaya imza atıyor. İki proje için geçerli olacak olan “Evin Yapıldıkça Öde” kampanyası Ege Yapı tarafından başlatıyor.

Ege Yapı, İstanbul, Kağıthane’de hayata geçirilen Kordon İstanbul ve Çekmeköy’de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları projelerinin dahil edildiği “Evin Yapıldıkça Öde” kampanyası Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanya olacak.

Kampanyaya göre İki projeden daire satın alanlar inşaatların tamamlanma oranlarına göre ödeme yapacakları. Daire sahipleri dilerse peşin dilerse taksitler halinde ödemelerini yapabilecek. Kordon İstanbul projesinin 1. etabından daire sahibi olmak isteyenlere sözleşme imzalandığında yüzde 25, kaba inşaat bitince yüzde 30, dış cephe bitince yüzde 15, ince işler bitince yüzde 10 ve teslim sırasında yüzde 20 ödeme imkanı ve 2. etabından daire sahibi olmak isteyenlere ise sözleşme imzalandığında yüzde 15, zemin kata ulaşılınca yüzde 10, kaba inşaat bitince yüzde 30, dış cephe bitince yüzde 15 ödeme yaparak daire sahibi olabilecekler.

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesinde ise sözleşme imzalandığında yüzde 15, zemin kata ulaşılınca yüzde 15, kaba inşaat bitince yüzde 20, dış cephe bitince yüzde 15, ince işler bitince yüzde 15, teslim sırasında ise yüzde 20 ödeyerek daire sahibi olabilecekler.

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesinde satılık daire fiyatları 2 milyon 160 bin TL’den başlarken Kordon İstanbul projesinde satılık daire fiyatları ise 445 bin TL’den başlıyor.

Kordon İstanbul projesi 2020 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanırken ÇamlıYaka Konakları projesinin ise 2020 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.