Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Yıldızı Didim avantajlı ödeme seçenekleriyle satışta

Ege Yıldızı Didim projesi tamamen denize sıfır konumda, özel bir plajda inşa edilen eşsiz bir yazlık konut projesidir. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje HSM İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 116.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 45 adet blok ve 1091 adet yazlık bağımsız bölüm bulunmaktadır. Konutlar ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 seçeneklere sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

HSM İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 116.000 metrekarelik geniş bir arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Otel konforunda bir yaşam fırsatı sunan proje kapsamında 3,4 ve 5 katlı olmak üzere toplam 45 adet blok yükselmektedir. Bloklarda toplam 1091 adet konut yer almaktadır. Bu konutlar ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 olmak üzere 2 farklı tipten oluşmaktadır. Üstelik konutların büyüklükleri brüt 84 metrekare ile 141 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Bahsi geçen proje kendine özel sosyal tesisleri ve alışveriş merkezleriyle kapsamlı bir tatil kompleksi sağlamaktadır. Ayrıca sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi ve restoran bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde ankastre mutfak seti, Split klima, ebeveyn banyosu ve balkon alanı gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Ege Yıldızı Didim konumu hakkında

Söz konusu proje Aydın’ın Didim İlçesi Aktürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca Didim Liman Yolu üzerinde konumlanmakla birlikte Adnan Menderes Bulvarı 1515 Sokak adresinde yer almaktadır. Denize sıfır konumda yer alan proje 350 metrelik plaj ve iskeleye sahiptir. Üstelik denize yürüme mesafesinde bulunmakla birlikte yemyeşil bir doğanın içinde ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Ege Yıldızı Didim fiyatları ne kadar?

Ege Yıldızı Didim projesinde yüzde 50’lik konut bedelini nakit ödemek koşuluyla yüzde 15 indirim sağlanmaktadır. 3. Etapta ise 30 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabilme imkanı sunulmaktadır. Ayrıca diğer bir ödeme kolaylığı ise yüzde 30 peşinatla 20 ay sıfır faizle vade olarak sağlanmaktadır. Brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.290.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bununla birlikte brüt 120 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 256 813 17 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…