Kategoriler
Proje Haberleri

Eka Viya Evleri satışları başladı

Eka Viya Evleri projesi özel taş işçiliği ve modern tasarımı ile mimari yapıda eski ve yeni tarzı bütünleştiren bir konut projesidir. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. 6.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 10 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 1 ve 7 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesinin dış tasarımında kullanılan özel taş işçilik dikkat çekmektedir. Bahsi geçen proje 6.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde birbirinden bağımsız toplam 10 adet müstakil villa yer almaktadır. Üstelik villalar 5 adet 6 artı 1 ve 5 adet 7 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 300 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 400 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel araç park edebilmek için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Bütün villaların müstakil yüzme havuzları ve kendine özel büyük bahçeleri bulunmaktadır. Bununla birlikte sosyal alanlar içerisinde; spor alanı, buhar odası, hamam, sauna, spa, yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Hırsız ve yangın alarmı, arıtma sistemi, hidrofor, su deposu, jeneratör, fiber internet, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan villa yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Eka Viya Evleri konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Koyunbaba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Muhteşem deniz manzarasına sahip proje Gümüşlük ve Yalıkavak arasında yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, market, park, kreş, cami, eczane, hastane, eğitim kurumları ve semt pazarı bulunmaktadır. Üstelik anayol ve caddeye yakın konumda olan proje sahile, minibüs, teleferik ve tramvaya yakın mesafede yer almaktadır.

Eka Viya Evleri fiyatları ne kadar?

Eka Viya Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede yer alan 6 artı 1 ve 7 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 32.000.000 TL ile 52.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 691 76 66 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…