Kategoriler
Proje Haberleri

Ekşioğlu Çamlık Sitesi kampanyalı ödeme seçenekleriyle satışta

Ekşioğlu Çamlık Sitesi projesi doğru yatırım yapmak isteyenler için nezih bir bölgede inşa edilen oldukça lüks bir projedir. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Filizfidanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Filizfidanoğlu İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan projede her biri 3 katlı, yatay mimariye sahip bloklar konumlandırılmıştır. Bu bloklarda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 85 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 2 artı 1 daireler net olarak 80 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde oldukça büyük aqua parklı açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik dış özellikler içerisinde hidrofor, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Duşakabin, Hilton lavabo, spot aydınlatma ve barbekü gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm dairelerin zeminlerine laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ekşioğlu Çamlık Sitesi konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Yalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen projenin çevresinde yeşil alanlar bulunmaktadır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Bununla birlikte dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ekşioğlu Çamlık Sitesi fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu Çamlık Sitesi projesinde 1 yıl içerisinde en az yüzde 35 prim garantisi bulunmaktadır. Üstelik projede firma tarafından her bütçeye özel kampanyanlar mevcuttur. Brüt 85 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(264) 718 86 87 veya 0(532) 399 22 54 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…