Kategoriler
Proje Haberleri

Ekşioğlu Düzce Konakları fiyat

İsminden de anlaşılacağı gibi Düzce’nin merkezinde Ekşioğlu Düzce Konakları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Ekşioğlu İnşaat firmasının imzası ile inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Söz konusu olan proje bu sayede bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor.

Beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çeken proje bu yönü ile adından söz ettiriyor. Hemen teslim durumundaki konutları ile ilgi gören Ekşioğlu Düzce Konakları projesi bünyesinde barındırdığı konutlar itibariyle zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 180 adet konut barındıracak şekilde inşa edildi. Proje toplamda 19 bin metrekarelik arsa alanında yükseldi

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Konumu itibariyle alıcılarına avantaj sağlayan proje Darıcı Mahallesi’nde inşa edildi. Ekşioğlu Düzce Konakları projesi Bayraktar Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tiplerinde yaşama kazandırıldı. Ekşioğlu Düzce Konakları projesindeki konutların büyüklükleri ise 72 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Söz konusu olan Ekşioğlu Düzce Konakları projesindeki konutların fiyatları 130 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan en yüksek konut fiyatı ise 280 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 02125405054