Kategoriler
Proje Haberleri

Ekşioğlu Erenköy Haziran 2023’te teslim

Ekşioğlu Erenköy projesi 30 yılı aşkın inşaat deneyimine sahip Ekşioğlu Group tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde yer almaktadır. 700 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 18 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ekşioğlu Group güvencesi ile yaşama geçirilen proje 700 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 8 katlı tek konut bloğu yükselmektedir. Blokta ise toplam 18 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 97 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Uydu, asansör, yangın merdiveni, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, panjur sistemi, PVC doğrama ve klima gibi pek çok özellik yer almaktadır. Konutların zeminlerine ise laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Ekşioğlu Erenköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kadıköy İlçesi Erenköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Erenköy Marmaray ve Erenköy çarşı 100 metre uzaklıktadır. Üstelik Bağdat caddesi 580 metre, minibüs yoluna 420 metre ve Siyami Ersek Polikliniğine 100 metre uzaklıkta yer almaktadır. Cami, eczane, hastane, okullar bölgesi ve semt pazarı gibi yaşamsal alanlar yürüme mesafesindedir.

Ekşioğlu Erenköy fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu Erenköy projesinde konut fiyatları bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 97 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.850.000 TL ile 6.250.000 TL arasında değişmektedir. Projenin teslim tarihi ise Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 489 36 89 veya 0 (533) 135 07 07 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…