Kategoriler
Proje Haberleri

Ekşioğlu Kocaali Sarayları satışları devam ediyor

Ekşioğlu Kocaali Sarayları projesi bölgenin en lüks villa projesi olarak ultra lüks malikaneler sunmaktadır. Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer alan proje Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Denize yürüme mesafesinde ve oldukça lüks yapıda 3 artı 1konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ekşioğlu İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında denize yürüme mesafesinde ultra lüks yapıda müstakil villalar yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Her daireye özel müstakil bahçe, bol oksijen ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yarı olimpik yüzme havuzu ve güneşlenme alanları gibi pek çok sosyal faaliyet alanı yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlardaki işçilik ve kullanılan malzemeler son derece modern yapıdadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ekşioğlu Kocaali Sarayları konumu hakkında

Bölgenin en lüks villa proje olan Ekşioğlu Kocaali Sarayları projesi Sakarya İli, Karasu İlçesi Yayla Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bahsi geçen projedeki konutlar denize 100 metrelik bir mesafede yer almaktadır. Bunun yanı sıra proje çevresinde oldukça ferah yeşil alanlar mevcuttur.

Ekşioğlu Kocaali Sarayları fiyatları ne kadar?

Projede avantajlı satışlar devam etmekte olup takas yapma imkanı da mevcuttur. Brüt 160 metrekare olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 3.190.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 542 451 13 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…