Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Elal Gardenia 33 Güzelbahçe

Elal Gardenia 33 Güzelbahçe projesi İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde Mi’Marin Yapı tarafından inşa edilen bir villa projesidir. Villa projesi Mi’Marin Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık villa fiyatları ne kadar, ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Villa projesi, 33 villadan oluşmaktadır ve villaların bahçeleri yer almaktadır. Ayrıca villa projesinde özel yüzme havuzları da yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Villa projesi, Gardenia 16 ve Gardenia 19 adlı iki önceki projenin yakınında yer almaktadır. Güzelbahçe villa projesi, toplam 21 bin 706 metrekarelik bir arazide yer almaktadır. Güzelbahçe villa projesi toplam 33 adet villadan oluşmaktadır. Ayrıca bu villalar, geniş müstakil bahçeleri ve özel yüzme havuzları ile ayrıcalıklı bir site yaşamı sunmaktadır. Projede brüt 218 metrekare ile 310 metrekare arasında değişen 4+1, 5+1 ve 6+1 villa seçenekleri bulunmaktadır.

Mi’Marin Yapı, Güzelbahçe’de yeni bir villa projesine başlanmıştır. Elal Gardenia 33 isimli proje, Gardenia 16 ve Gardenia 19 adlı iki önceki projenin yakınında hayata geçirilmektedir.

Villa projesi 21 bin 706 metrekare arsa yüzölçümüne sahip parsel üzerinde hayata geçirilmektedir. Proje Eğitim kurumlarına yakın bir konumda yer almaktadır. Ödeme planı villa fiyatları henüz açıklanmamıştır. Fiyat listesi ve ödeme planı açıklandığında tüm bilgiler web sitemizde yer alacaktır.

Elal Gardenia 33 Güzelbahçe nerede yer almaktadır?

Elal Gardenia 33 Güzelbahçe Villaları projesi Seferihisar otoban gişelerine 4 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca proje Güzelbahçe sahil şeridine 8 dakika, Urla’ya 15 dakika mesafededir. İzmir Şehir Merkezi’ne 20 dakika, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 25 dakika ve Çeşme’ye 30 dakika mesafede bulunmaktadır.

Yine Gardenia 16’ya 3.1 km, Gardenia 19 projesine 3.3 km, Güzelbahçe merkezine 5,3 kilometre mesafededir. Ayrıca Urla’ya 17.4, Narlıdere’ye 19.3, Seferihisar’a 22,6 kilometre ve Alaçatı’ya 55,3 kilometre mesafede bulunmaktadır.

Elal Gardenia 33 Güzelbahçe projesi, İzmir’in en güzel noktalarına yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca sunacağı yaşam kalitesi ve özgün mimarisiyle de dikkat çekmektedir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0232 446 0 406 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version