Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Ardıçlı son etap teslimleri başlıyor

İstanbul’da Esenyurt’un en değerli bölgesinde hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinde son etap teslimleri için geri sayım başlamıştır. Proje Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilmektedir. Daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar, ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Yıl sonunda tamamlanması planlanan proje, bin 681 konut ve 125 ticari üniteden meydana gelmektedir. Ayrıca konut projesi Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi tarafından Esenyurt, Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilmektedir. Meydan Ardıçlı projesi, bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak dikkat çekmektedir.

67 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde konut projesi yükselmektedir. Ayrıca konut projesi altışar ve yedişer katlı 27 bloktan meydana gelmektedir.

Konut projesinde toplam bin 681 adet konut yer almaktadır. Konutların dışında projede 125 ticari ünite de yer almaktadır. Ayrıca projede yeşil alan ve yer altı otoparkları da yer almaktadır.

Meydan Ardıçlı nerede yer almaktadır?

Proje, konumu, donanımı ve yatırım değeri ile dikkat çekmektedir. Meydan Ardıçlı konut projesi, İstanbul’da Esenyurt’un en merkezi noktasında yer almaktadır. Metro istasyonuna, üniversite, hastane ve okullara yakınlığı ile ulaşım avantajı sağlamaktadır. Ayrıca projede, sosyal tesis, ticari alanlar, yeşil alanlar ve yer altı otoparkları gibi zengin bir donanım bulunmaktadır.

Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri için geri sayım başlamıştır. Yıl sonunda tamamlanması planlanan projede, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği yer almaktadır. Konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesi, Esenyurt’un yeni yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Projenin son etap teslimlerinin tamamlanmasıyla birlikte, bölgenin sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılar sağlaması beklenmektedir. Esenyurt konut projesinin yüzde 90’ı satılmış durumdadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0850 460 90 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version