Kategoriler
Toki Haberleri

Elazığ Merkez Aşağı Holpenk Toki kura sonuçları

Elazığ Merkez Aşağı Holpenk Toki kura sonuçları yapılacak olacak çekiliş ile belli olacaktır. Bu Elazığ Merkez Aşağı Holpenk toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Elazığ İli, Merkez İlçesi, Aşağı Holpenk Mahallesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

250 bin sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Elazığ Merkez Aşağı Holpenk 3. ve 4. Etap konut projesi kapsamında toplam 1.164 adet konut yer almaktadır. Bu 1.164 adet konutun toplam 113 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır. Ayrıca Elazığ Merkez Yemişlik Mahallesi 2. Etap ve Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kuraları da çekilecektir. Böylece gelen olarak toplam 239 adet konutun kuraları çekilecektir. Sosyal konutların kura çekilişleri ise 10 Temmuz 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Elazığ Merkez Aşağı Holpenk, yemişlik ve Bizmişen Toki Konutları projesindeki konut sahipleri belli olacaktır.

Elazığ Merkez Aşağı Holpenk Toki kura çekilişi

Elazığ Merkez Aşağı Holpenk projesinde yer alan meskenleri için hak sahipliği kura çekilişi 10 Temmuz 2023 tarihlerinde yapılmıştır. Hak sahipliği kura çekilişi 10 Temmuz 2023 tarihinde Pazartesi günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Pazartesi günü saat 16:00’de başlayacaktır. Elazığ toplu konut projesinde toplam 239 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır. Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır.

Dört konut projesinde de 2+1 ve 3+1 tip konutlar yer almaktadır. Elazığ Yemişlik 2. Etapta toplam 110 adet dairenin kura çekilişi yapılacaktır. Ayrıca Elazığ Bizmişen 2. Etapta toplam 16 adet dairenin kura çekilişi yapılacaktır. Bunların dışında Elazığ Aşağı Holpenk 3. Etapta toplam 69 adet dairenin kura çekilişi yapılacaktır. Yine Elazığ Aşağı Holpenk 4. Etapta toplam 44 adet dairenin kura çekilişi yapılacaktır.

Elazığ konut projelerindeki 2+1 tip daireler brüt 90.06 ve 99.29 metrekare alana sahiptir. 3+1 tip daireler ise brüt 103.77 ve 104.53 metrekare büyüklüğüne sahiptir. Fiyatlara bakıldığında ise 3+1 tip daireler 933 bin 636 TL’den başlamaktadır. Ayrıca 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 703 bin 569 TL’den başlamaktadır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 240 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Elazığ Merkez Aşağı Holpenk Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 10 Temmuz 2023 tarihinde Pazartesi günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 16:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Elazığ Merkez Aşağı Holpenk toplu konut projelerindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Elazığ Merkez Aşağı Holpenk kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…