Kategoriler
Proje Haberleri

Elit 10 Ören satışları devam ediyor

Elit 10 Ören geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Balıkesir Burhaniye’de bulunan proje Ayr Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 adet blok 120 adet daireden oluşmaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 adet blok 120 adet daireden oluşmaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 113 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 154 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır.

Konutlarda merkezi ısıtma sistemi ve yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. 10 kişilik asansör, görüntülü diafon sistemi ve merkezi uydu sistemleri bulunmaktadır. Dairelerde Hilton banyo özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Ankastre mutfak, set üstü ocak, spot aydınlatma, vestiyer, anti bakteriyel klozetler ve lake oda kapıları gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Elit 10 Ören konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Burhaniye İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, park, semt pazarı, spor salonu, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ayrıca ulaşım olarak ise anayola yakın olup dolmuş ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Elit 10 Ören fiyatları ne kadar?

Elit 10 Ören projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Bu kapsamda konut projesindeki satılık daire fiyatları 2 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Projede bulunan, brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları  2 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 113 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip konutların fiyatları ise 3 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 777 90 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…