Kategoriler
Proje Haberleri

Elit 12 Sitesi satışları başladı

Elit 12 Sitesi konforlu yaşam alanları ve çeşitli sosyal aktivite alanları ile Dervişoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise Bingöl’ün Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dervişoğlu Yapı firması ile geliştirilen proje kapsamında her biri 5 katlı olmak lüks konut blokları yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bahsi geçen proje oldukça geniş bir sosyal faaliyet alanına sahiptir. İçerisinde kapalı yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, Fitness center, buhar odası, sauna, soyunma odası, duşlar, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca lobi, kafeterya, mescit, alışveriş merkezi, güzellik salonu ve kreş yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyo dolabı, ebeveyn banyo, ebeveyn yatak odalarında giyinme odaları, corian mutfak tezgahı, akrilik mutfak dolapları, gömme rezervuar ve vestiyer gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Her dairede ferah balkonlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminant parke ve modern seramik uygulaması yapılmaktadır.

Elit 12 Sitesi konumu hakkında

Proje, Bingöl’üm Merkez İlçesi Simani Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa ile iç içe konumda yer alan proje ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Yakın civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Elit 12 Sitesi fiyatları ne kadar?

Elit 12 Sitesi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 790.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 200 metrekare olan 200 metrekare olan 1.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (537) 306 04 84 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…