Kategoriler
Proje Haberleri

Elit 17 Çanakkale lansman fiyatlarıyla satışta

Elit 17 Çanakkale projesi sahiplerine kaliteli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Çanakkale’nin Biga İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Model Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 50 adet daire ve 4 adet ticari ünite bulunmaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Model Yapı İnşaat firması güvencesi ile yükselen projede kullanışlı ve ferah yaşam alanları mevcuttur. Site içerisinde 50 adet daire ve 4 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 ile 110 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Söz konusu proje sosyal alanlar ve yeşil alanlar mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Elit 17 Çanakkale konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Biga İlçesi Sakarya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Rafet Gürkaynak Caddesi üzerinde yer alan proje eşsiz bir doğa manzarasına sahiptir.

Elit 17 Çanakkale fiyatları ne kadar?

Elit 17 Çanakkale projesinde kullanıcalara ve yatırımcılara avantajlı satışlar yapılmaktadır. 15 ay 0 faiz ile lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 105 ile 110 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 474 58 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…