Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Diamond Konutları 0.99 kredili satışlar devam ediyor

Elite Diamond Konutları projesi doğal güzelliği ile dikkat çeken bir bölgede doğa ile iç içe bir konumda yükselmektedir. Projenin konumu Ankara’nın Mamak İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Elite Çelik Kapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.300 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Elite Çelik Kapı İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 6.300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Doğal yeşil alana sahip site içerisinde A, B ve C olmak üzere 3 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 ile 160 metrekare arasında değişmektedir. 7/24 kamera sistemi sitede otomatik kapı güvenlik kontrolü ile geçiş sağlanmaktadır. Araç park edebilmek için açık otopark alanı mevcuttur. Yeşil alanlara sahip projede spor salonu, Fitness salonu, çocuk oyun alanları ve halı saha gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Ayrıca her blok için 3 adet son teknoloji asansör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Her daireye özel bireysel ses ve ısı izolasyonlu yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Modern tasarımlı ankastre mutfak, banyolarda hilton lavabo ve duş paneli gibi pek çok özellik yer almaktadır. Antre ve mutfaklarda özel tasarım duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca birinci sınıf parke uygulaması ile ıslak zeminlerde birinci sınıf granit seramik uygulaması yapılmaktadır. Mutfak, antre ve balkonlarda led aydınlatmalı ışık bandı sistemi mevcuttur.

Elite Diamond Konutları konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Mamak İlçesi Duraçali Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Park ve yeşil alan manzarasına sahip projede ferah ve sakin bir yaşam fırsatı sunulmaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, market, park alanı ve eğitim kurumları gibi pek çok alan yer almaktadır. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Elite Diamond Konutları fiyatları ne kadar?

Elite Diamond Konutları projesinde 0.99 kredili satışlar devam etmektedir. 3 artı 1 konut tipindeki dairelerin fiyatı 810.000 TL ile 1.750.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 33 52, 0 (312) 270 09 41 veya 0 (532) 201 55 73 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…