Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Premium 2 satışları başladı

Elite Premium 2 projesi hayallerin çok ötesinde modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Metehan Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 6.165 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 13 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Metehan Grup’a ait proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Metehan Grup güvencesi ile tasarlanan proje 6.165 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 13 adet müstakil villa yer almaktadır. Her biri 2 katlı olan bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 müstakil villaların büyüklüğü brüt 280 metrekaredir. Ayrıca bahsi geçen villaların net büyüklüğü 235 metrekare olmaktadır. Güvenlikli site içerisinde her villa için 2 araçlık müstakil otopark alanı mevcuttur. Üstelik 2 araçlık şarj istasyonu yer almaktadır. Ortak alan içerisinde spor alanı, yürüyüş parkuru ve bisiklet parkuru bulunmaktadır.

Her villaya özel müstakil yüzme havuzu yer almaktadır. Bununla birlikte her bir villanın 300 metrekarelik bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Fiber internet, kablo TV, uydu, arıtma sistemi, jeneratör ve su deposu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Tüm villalarda akıllı ev sistemi özelliği bulunmaktadır. Yerden ısıtma sistemine sahip villalarda şömine yer almaktadır. Yatak odalarının tümünde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca giyinme odası, depolama alanları, 7’li ankastre seti, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, ocak ve davlumbaz yer almaktadır.

Elite Premium 2 konumu hakkında

Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Damlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Koca Orman Caddesi’nde konumlanan proje yemyeşil doğa manzarasına ve deniz manzarasına sahiptir. Projenin yakın çevresinde belediye, cami, eczane, eğlence merkezi, hastane ve okullar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kilise, polis merkezi, sağlık ocağı ve üniversite yer almaktadır.

Elite Premium 2 fiyatları ne kadar?

Elite Premium 2 projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 280 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 12.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bahsi geçen projenin teslim tarihi Temmuz 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0534 085 21 81, 0532 472 69 62 veya 0532 361 02 41 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…