Kategoriler
Proje Haberleri

Elli4 Park Maxi projesinde yaşam başlıyor

Elli4 Park Maxi projesi nezih bir bölgede, köşe parsel ve mimari konsepti ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde yer almaktadır. Modern yaşam alanları ile dikkat çeken bu proje Özmert Baştan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.200 metrekarelik arazi üzerinde 12 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özmert Baştan İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 1.200 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Köşe parselde yatay mimariye sahip projede toplam 12 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115, net büyüklüğü ise 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve ferah bir peyzaj alanı bulunmaktadır. Isı ve ses yalıtımına sahip konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Çift renkli olan mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ankastre mutfak seti, lake iç kapılar, ebeveyn banyosu, duşakabin, gömme rezervuar ve özel tasarım banyo dolabı gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Projedeki tüm daireler geniş balkon alanlarına sahiptir.

Elli4 Park Maxi konumu hakkında

Nezih bir konumda yükselmesi ile dikkat çeken proje Sakarya’nın Akyazı İlçesi Ömercikler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Armoni Villalarına komşu olan proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Ayrıca çevresinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Anayol ve caddeye yakın konumu itibariyle minibüs durakları yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Elli4 Park Maxi fiyatları ne kadar?

Elli4 Park Maxi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik brüt 115 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 418 61 61 veya 0 (535) 787 54 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…