Kategoriler
Proje Haberleri

Elmalı Konaklar Van satışları devam ediyor

Elmalı Konaklar Van projesi aile yaşamına uygun ferah kullanım alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Van’ın Edremit İlçesi’nde yer almaktadır. 40.000 metrekarelik alan üzerinde her biri 5 katlı lüks yapıdaki bloklar bulunmaktadır. Bu bloklarda 2,5 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aile yaşamına uygun site içerisinde konumlanan proje, 40.000 metrekare üzerindeki genişliği ile bulunduğu bölgedeki tek yaşam kompleksidir. Sitede her biri 5 katlı olmak üzere modern yapıda konut bloğu yükselmektedir. Üstelik bahsi geçen bloklarda 2,5 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. 2,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 196 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı, kreş ve spor alanı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin ve kiler alanı gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Elmalı Konaklar Van konumu hakkında

Proje, Van’ın Edremit İlçesi Elmalık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede konutlar göl, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın civarında alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Elmalı Konaklar Van fiyatları ne kadar?

Elmalı Konaklar Van projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 2,5 artı 1 dairelerin fiyatı 925.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 196 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (850) 305 12 31 veya 0 (544) 124 30 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…