Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Emerald Dreams projesinde konut fiyatları

Türkiye’nin turizm cennetinde yükselen Emerald Dreams projesinin teslim tarihi yaklaşıyor. Plaja ve ormana yürüme mesafesinde konumlandırılan proje, konumuyla daha da cazip bir hâle geliyor. 12 bin metrekare genişliğindeki arsa alanında 184 adet konutun yer aldığı projedeki geniş yeşil alanları site içerisine estetik bir değer katıyor. Toroslar İnşaat tarafından hayata geçirilmeye hazırlanan proje, şehir merkezine yaklaşık 20 dakikalık bir araç mesafesinde bulunuyor.

Masaj odasından sinemasına kadar birçok sosyal donatıya yer verilen projenin önümüzdeki ay teslim edilmesi planlanıyor.

Emerald Dreams’te sosyal donatılar

Avsallar’da inşaatına devam edilen Emerald Dreams projesinde yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, su kaydıraklarının bulunduğu havuz, Türk hamamı, masaj odası, sauna, fitness salonu, kapalı havuz, buhar odası, bilardo alanı, masa tenisi alanı, çocuk kulübü, oyun alanı, mangal ve barbekü alanı, restoran ve golf simülatörü bulunuyor.

Projedeki kapalı yüzme havuzunda ısıtma sistemi bulunup kış aylarında da yüzme seçeneği sunuluyor. Kapıcı hizmetinin bulunduğu projedeki güvenlik servislerinin aralıksız olarak çalışacağı belirtilirken projede kapalı otoparkın da yer aldığı bildiriliyor. 

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

Emerald Dreams projesindeki 1+0 stüdyo tipindeki daireler 37 metrekare genişliğinden, 1+1 tipindeki daireler 51 metrekare genişliğinden başlayan seçeneklerle satışa sunulurken 2+1 tipindeki daireler ise 83 metrekare genişliği ile 95 metrekare genişliği arasındaki seçeneklerle alıcıya teslim ediliyor.

Projedeki 1+0 stüdyo tipindeki daireler 288 bin liradan, 1+1 tipindeki daireler 422 bin liradan, 2+1 tipindeki daireler ise 455 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki daire satın alımlarında ise Garanti Bankasının Mortgage kredisi kullanılarak ev satın alınabilir.

Emerald Dreams nerede inşa ediliyor?

Alanya’nın Antalya yolu çıkışında bulunan Avsallar’da inşa edilen proje, Side ve Manavgat gibi tatil bölgelerine yaklaşık bir saatlik mesafede bulunuyor. Hem Alanya’ya hem de Antalya’ya kolay ulaşım imkânı sunan proje;

Avsallar Mahallesi, Mehmet Âkif Caddesi, No: 4, 07410 Alanya / Antalya açık adresi üzerinde konumlandırılırken projenin detaylarını öğrenmek için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz:
+90 242 511 99 90