Kategoriler
Proje Haberleri

Emin Konakları kişiye özel ödeme planları ile satışta

Emin Konakları projesi ultra lüks yapıdaki yaşam alanları ile bölgenin en hızlı gelişen konumunda yükselmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Emin Kardeşler İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlandırılan projede 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Emin Kardeşler İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen projede her biri 10 katlı olmak üzere ultra lüks yapıda bloklar yükselmektedir. Bloklarda ise 4 artı 1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan bahçe katı 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak kullanım alanları içerisinde spor salonu, süs havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru ve ferah yeşil alanlar bulunmaktadır.

10 kişilik asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Akrilik kapaklı mutfak dolabı, ankastre mutfak seti, özel yapım vestiyer, duşakabin ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Alüminyum doğrama ve asma tavan uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Emin Konakları konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanına yakın konumda yükselmektedir. Üstelik konutlar doğa, göl ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Emin Konakları fiyatları ne kadar?

Emin Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmakta olup kişiye özel ödeme planları oluşturulmaktadır. Brüt 160 metrekare olan 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik tapu masrafı firma tarafından karşılanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 628 84 43 veya 0 (532) 464 08 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…