Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Eminevim Nefes Sakarya 180 bin TL’den başlıyor

Eminevim Nefes Sakarya konut projesi sizleri Kocaeli’nin Sakarya bölgesinde bekliyor. Hemen teslim ile ev sahibi olabileceğiniz bu güzide yapılarda Eminevim İnşaat’ın imzası yer almaktadır.

Eminevim Nefes Sakarya proje özellikleri

7 blok üzerinden hayata geçirilen konut projesi, toplamda 87 daireyi içerisinde barındırıyor. 1+1 ile 2+1 daire seçeneklerinin alıcının tercihine sunulduğu projede 5 bin metrekarelik arsa alanı kullanılmıştır. Daire boyutları 47 ila 96 metrekare arasında değişim gösterirken, daha çok beyaz yakalılara hitap ediyor.

Konumu itibariyle yazlık bölgede bulunmasına karşı yapılar dört mevsimi rahatlıkla geçirebilmeniz üzerine kurulmuştur. Güvenlik personellerinin gece gündüz koruduğu yaşam alanınızda aynı zamanda site içi kamera sistemi yer alıyor.

Eminevim Nefes Sakarya konut projesi butik bir proje olarak hayat bulmuştur. Aynı zamanda dünyanın en ince kumuna sahip Kocaeli Plajı’na 150 metrede mesafesi ile gönülleri fethediyor. Site içerisinde kişilerin sosyalleşmesini sağlayacak birçok alan bulunmaktadır. Bunlardan ilk göze çarpanlar yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları oluyor. Aktif yaşamı hayatına kazandırmak isteyen bireyleri gözeten konut projesi aynı zamanda içerisinde fitness salonuna yer vermiştir. Kafe gibi sosyal donatılar sayesinde ister aileniz ile ister arkadaşınızla keyifli dakikalar geçirebileceksiniz.

Konumu itibariyle alıcısına birçok avantaj sağlayan Eminevim Nefes Sakarya projesi yeme ve içme mekanları oldukça yakındır. Ayrıca alışveriş merkezi, eğitim ve sağlık kurumlarının çokluğu sayesinde yazlık bir alan olmaktan sıyrılıyor. İstanbul’a son derece kolay bir ulaşım sağlamakla birlikte Sakarya üzerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde ulaşım bir saate indirgenmiştir. Diğer bir seçenek olarak karşımıza tamamlanması beklenen liman projesi çıkıyor. Karasu’ya direkt feribot seferlerinin başlatılacağı liman projesi çok yakında aktif hizmetine başlayacaktır.

Projede yer alan daire fiyatları

Eminevim Nefes Sakarya konut projesi hemen teslim ile sizleri ev sahibi yapmaya hazırlanıyor. C konut segmentine sahip yapılarda teslim bu yıl itibariyle başlamıştır. 64 ile 96 metrekare arasında bulunan daire seçeneklerinde metrekaresi 1.953 TL üzerinden hesaplanıyor. Dairelerde en düşük fiyat 180 bin TL olarak karşımıza çıkarken, alıcısının tercihlerine göre fiyat aralığı 220 bin TL’yi bulmaktadır. 

Proje hakkında detaylı bilgi edinmek için aşağıda verilen numaradan firmayla irtibat kurabilirsiniz. Unutmayın alıcısı kadar konumu sayesinde yatırımcısına da kazandıran bir konut projesi sizleri bekliyor.

İletişim: 444 3 646