Kategoriler
Emlak Haberleri Gündem

Eminevim’den öğretmenlere ev ve araba kampanyası!

Eminevim, öğretmenlerin kendi belirledikleri taksitlerle faizsiz ev satın alabilmeleri için kampanya başlattı. Kampanya, ayrıca, araç almak isteyen öğretmenlere de düşük peşinat ile faizsiz taksit fırsatı sunuyor. Kampanyanın bütün öğretmenler için geçerli olduğu belirtiliyor.

Firmanın öğretmenlere yönelik düzenlediği kampanyada alıcıların belirleyeceği taksitle istedikleri şehirden faizsiz ev alma imkânı sunuyor. Kampanya kasım ayında geçerli olacakken araç almak isteyen öğretmenler, yüzde 2 peşinat ödeyerek faizsiz taksitlerle araç sahibi olacak.

Eminevim, Öğretmenler Günü için kasım ayı boyunca sürecek Erken Al – Erken Öde kampanyasını gerçekleştiriyor. Kasım ayında ev almak için başvuruda bulunan öğretmenler, 22 ayda yeni evine oturabilecek.

Ayrıca, kasım ayı içerisinde araç almak isteyen öğretmenler araç fiyatının yüzde 10’unu peşin olarak ödemek yerine yüzde 2’sini peşin ödeyerek faizsiz taksit imkânından yararlanabilecek. Firmanın düzenlediği başka bir kampanyada ise daha uygun fiyatlarda ev alma olanağı sağlıyor. Eminevim, daha ucuz maliyetle ev almak isteyen öğretmenlere ise 29 ayda ev sahibi olma fırsatı sunacak kampanya başlatıyor. Bu kampanyadaki evler ise sınırlı bir kontenjana sahip.

Eminevim hakkında

29 yılda yaklaşık olarak 150 bin kişiyi ev ve araba sahibi yaptığı bildirilen Eminevim‘in Emin Grubun bünyesinde 1991 yılında kurulduğu belirtiliyor. İnsanları faiz ödemeden daha kolay bir şekilde ev ev sahibi yapmayı hedefleyen şirketin kooperatif modelini benimsediği aktarılıyor. Faiz ödemeden ev satın almak isteyenlerin bütçelerine uygun ödemelerle finansman desteği sağladıkları belirtilen Firmanın Türkiye’deki tüm illere hizmet verdiği ayda bin 700’den fazla teslimat sağladığı açıklanıyor. 

Grubun bünyesinde Emin Otomotiv, Emin Sigorta, Emin Enerji, Emin Gayrimenkul Geliştirme, Emin Tarım ve Hayvancılık ve Emin Otomotiv 2. El şirketleri yer alırken Grubun içerisinde bin 800 kişinin çalıştığı belirtiliyor. Grubun, ayrıca, 109 adet şubesi bulunuyor.