Kategoriler
Proje Haberleri

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap geliyor

İstanbul iline bağlı bulunan Halkalı ilçesinde Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap projesinde satışlar başladı. Bahsi geçen proje isminden de belli olduğu üzere Emlak Konut GYO imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız olarak toplamda on bir bloktan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Birçok açıdan ilgi gören proje aile yaşamına uygun bir vaziyette. Projede konutların yanı sıra dükkanlar da bulunuyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki ticari ünite ihtiyacına da hitap ediyor. Proje toplamda 1 milyon metrekarelik arsa alanında yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1’den 4+1’e kadara farklılık gösteren daire tiplerinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise 127 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar lokasyon olarak alıcılarına ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap projesi İstasyon Mahallesi’nde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap projesinde “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyası geçerli oluyor. Söz konusu olan kampanya kapsamında alıcılara yüzde on oranında indirim sağlanıyor. Ek olarak yüzde 5 peşinatın ardından 180 ay vadelendirme yapabilirsiniz. İlk 24 ay ödeme yapılmadan, üçüncü yıldan itibaren konut ödemelerine başlanıyor.

Projede fiyat ve teslim tarihi gibi detaylar ilerleyen günlerde belli olacak.

Telefon: 0212 809 77 77