Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

Emlak Konut Çekmeköy yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO, mülkiyetinde yer alan Çekmeköy’deki konut projesindeki bir kısım taşınmazların Yapı Ruhsatı alınmıştır.  Konut projesi İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi, 564 ada, 1 parselde inşa edilecektir. Emlak Konut Çekmeköy projesindeki yer alan 226 adet daire için Yapı Ruhsatı alınmıştır. Ayrıca dairelerin dışında ise 6 adet ticari ünite içinde Yapı Ruhsatı alınmıştır. Böylece toplam olarak 232 adet bağımsız bölümün Yapı Ruhsatları alınmıştır.

Emlak Konut GYO tarafından 232 bağımsız bölüm için Yapı Ruhsatı 27 Ekim 2021 tarihinde alınmıştır. Bu kapsamda Emlak Konut tarafından KAP’a bir açıklama yapılmıştır. Yapılan açıklamada “Şirketimiz mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 564 Ada 1 Parselde yer alan 226 adet konut, ayrıca 6 adet ticari üniteden oluşan toplam 232 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 27.10.2021 tarihinde alınmıştır.” denilmiştir.

Emlak Konut Çekmeköy hakkında

Konut projesi İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi’nde yer almaktadır. Çekmeköy konut projesi 710 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Projenin 264 bin 220 metrekaresi yeşil alan ve rekreasyon alanına ayrılmıştır.  Ön hazırlıkların devam ettiği konut projesinde ayrıca yaklaşık 2 bin adet konut yer alacaktır.

Sosyal alanlar olarak ise çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor ve yeşil alanları proje içerisinde yer almaktadır. Konut tipleri olarak bakıldığında ise projede 1+1 tip daireden 5+1 tip daireye kadar farklı tip daire seçenekleri yer almaktadır. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip dairelerin yer aldığı projede ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır.

Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 444 36 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Emlak Konut Haberleri için tıklayınız…