Kategoriler
Emlak Konut Haberleri İhaleler

Emlak Konut GYO tarafından Tuzla’da 39 milyon liralık arsa ihalesi

Emlak Konut GYO tarafından Tuzla’da satışa sunulan arsanın değeri 39 milyon lirayı buldu. Yapılan ilan açıklamasında arsanın 10.053,10 metrekare büyüklüğe sahip olduğu bilgisi verildi. İstanbul’da yatırım yapmak isteyen yatırımcılara özel ortaya koyulan fırsat için 9 Ekim 2020 tarihinde ihale düzenlenecek.

Emlak Konut GYO arsa satışında yer aldı

İstanbul’un Tuzla ilçesinde yer alan 10.053,10 metrekare büyüklüğe sahip arsanın satışı için önümüzdeki 9 Ekim 2020 tarihinde ihale düzenlenecek. Yatırımcılara sunulan fırsattın İçmeler 0 ada 4554 parselde olduğu bilgisi verildi. İmar durumunun ticaret, turizm ve konut alanı olarak geçtiği arsa için bedelin 39 milyon lira olduğu açıklandı.

Ödeme seçenekleri

İhalede katılımcı olmak isteyen tarafların fiyat artışında en düşük 400 bin lira, en yüksek ise 2 milyon lira teklif vermesi isteniyor. İhaleyi kazanan gerçek veya tüzel kişiler satış bedeli dahilinde KDV miktarını da peşin ödeyecek.

İlanda yer alan detaylar doğrultusunda KDV Dahil satış bedeline dahil olan hak sahibinin yüzde 20’sini peşin, kalan miktarı ise 0,79 vade farkıyla aylık olarak ödemesi isteniyor. 24 ay vade şartına tabi tutulan ihalenin sonunda iki ödeme seçeneği sunulacak. KDV Dahil satış bedelinde yüzde 30’u peşin olmak üzere, kalan miktar için 0,79 vade farkı ve 39 ay vade imkanı bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak hak sahibinin peşin 20 ya da peşin 30 üzerinden iki ayrı ödeme sisteminden birini seçmesi istenir.

Detaylı bilgi için www.emlakkonut.com.tr adresini ziyaret ediniz.

Not: Kullanılan görsel temsilidir.