Kategoriler
Ekonomi Emlak Konut Haberleri

Emlak Konut temettü 2023 ne zaman?

Emlak Konut GYO Temettü Müjdesi: Emlak Konut GYO Temettü Ödemesi Ne Kadar? Ne Zaman Yatacak? İşte Emlak Konut temettü 2023 ne zaman? sorunusun cevabı…

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yatırımcılarını sevindirecek bir haberle gündeme geldi. Şirket, 2022 yılında elde ettiği başarılı sonuçlar neticesinde temettü dağıtmaya karar vermiştir. Peki, Emlak Konut GYO temettü ödemesi ne kadar olacak ve ne zaman hesaplara yatacak? İşte merak edilen tüm detaylar:

Emlak Konut GYO, yatırımcılarına müjdeli haberi duyurdu ve 2022 yılında elde ettiği başarılı sonuçlar doğrultusunda temettü dağıtacağını açıkladı. Şirket 2022 yılında 3 milyar TL net kar sağladığını KAP’a bildirmiştir. Yatırımcıların merakla beklediği temettü ödemelerinin miktarı ve ödeme tarihi de belli oldu.

Emlak Konut temettü 2023 ne zaman?

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Emlak Konut GYO’nun temettü ödemesi hisse başına 0.239 TL olacak. Bu miktar, yatırımcıların elinde bulunan hisse adedine göre hesaplanarak ödenecektir. Ödemeler ise 12 Nisan 2023 tarihinde başlayacak ve yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır.

Emlak Konut GYO’nun temettü ödemesine ilişkin detaylar, şirketin resmi internet sitesinde ve Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden de duyurulmuştur. Yatırımcılar, temettü ödemelerini alabilmek için ilgili tarihlerde hesaplarını kontrol etmeleri ve şirketle iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Emlak Konut GYO, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren ve Türkiye’nin önde gelen yatırım ortaklıklarından biri olan bir şirkettir. Şirket, büyük projeler gerçekleştirerek konut ve iş yeri inşaatlarına önemli katkılar sağlamaktadır.

Diğer Ekonomi Haberleri haberleri için tıklayınız…