Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap işleri tasfiye edildi

Emlak Konut Vadi Evleri Emlak Konut GYO’nun yeni projesidir. İstanbul ve çevresinde çok sayıda ilgi gören projeye imza atan firma, bu projelerin sayısını yükseltme kararı alın. Bu karar neticesinde hayata geçireceği yeni projelerinden birisi de Hoşdere projesidir.

Emlak Konut tarafından KAP’a yapılan açıkalamda; “Şirketimiz projelerinden İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri tasfiye edilmiştir.” denilmiştir. Geçtiğimiz günlerde firma tarafından yapılan resmi açıklama, yeni konut projesi bekleyenleri heyecanlandırdı.

Emlak Konut GYO yeni proje imzaları atılmıştı

Emlak Konut GYO sözleşmeyi Kamu Aydınlatma Platformu olan KAP üzerinden duyurdu. Sözleşme ile ilgili yapılan açıklamada projenin yüklenici firmalarının isimleri verilmektedir. Açıklama resmi olarak 4 Ağustos 2022 tarihinde yapılıştır ve şu şekildedir.

‘ Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi’nin sözleşmesi, Yüklenici AHES İnş. Tic. ve San. A.Ş. & MİSEK İnş. Tic. San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 04.08.2022 tarihinde imzalanmıştır. Sözleşme Bedeli: 1.250.000.000 TL + KDV’dir. ‘

Emlak Konut Vadi Evleri

Konut projesi hakkında detaylı bilgi verilmemektedir. Ancak bu projenin de diğer vadi evleri projeleri ile benzer özelliklerde olması beklenmektedir. Firma tarafından hayata geçirilen diğer Vadi Evleri genel olarak bahçe içinde huzurlu, geniş evlerdir. Yeşil bir vadi alanı üzerine kurulan evlerde modernlik ön plandadır. Daireler 3+1’den başlayıp 5+1’e kadar yükselmektedir. Doğallık ve modernliği bir arada yaşatan bu evlerden ulaşım da son derece kolaydır. Ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma kullanımı mevcuttur. Dairelerde ailelerin konforu için her şey düşünülmektedir. Bunun yanı sıra sosyal donatılar olarak da geniş seçenekleri bulunmaktadır.

Konut projesi kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Hoşdere Vadi Evleri projesinde de benzer güvenlik sistemlerine yer verilmesi beklenmektedir. Proje ile ilgili şu anda detay verilmemektedir. İlerleyen dönemlerde netleşen bilgilerin paylaşılması beklenmektedir. Paylaşılan bilgileri biz de sitemiz üzerinden sizlerle paylaşacağız. Ayrıca bilgi almak için 444 36 55 numarasını da arayabilirsiniz.

Diğer projelere de göz atmak için tıklayınız