Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Proje Haberleri

Emlak Konut Vadi Evleri satışa sunuldu

Emlak Konut Vadi Evleri projesi Emlak Konut GYO tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası, Başakşehir İlçesi, Bahçekent Mahallesi’nde yer almaktadır.  Uygun vade ve uygun faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunulan projede daire satışlarına başlandı. Peki projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu sorunların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Az katlı yatay mimarisi ile dikkat çeken projede toplam 496 adet konut yer alıyor. Ayrıca konutların dışında projede 51 adet de villa mevcuttur. Başakşehir konut projesinde 2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Dairelerin alanları ise 127 metrekare ile 391 metrekare arasında değişmektedir.

Daire özelinde baktığımızda ise 2+1 tip daireler brüt 127 ve 145 metrekaredir. 3+1 tip daireler brüt 122 ve 197 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 4+1 tip daireler brüt 191 metrekare ve 234 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 5+1 tip konutlar ise 279 ve 280 metrekare büyüklüğündedir.

Bunların dışında yer alan 3+1 villalar 291 metrekaredir. 4+1 tip villalar ise 391 metrekare büyüklüğündedir. Tüm bu dairelerin yer aldığı projenin 36 ay içerisinde bitirilmesi planlanmaktadır.

Emlak Konut Vadi Evleri fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Vadi Evleri projesinde yer alan daireler, konut tipine, büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik göstermektedir.

  • Konut projesinde yer alan 2+1 tip konutlar 908 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2+1 tip daire fiyatları 1 milyon 248 bin TL’ye kadar yükseliyor.
  • Projede yer alan 3+1 tip konutlar ise 1 milyon 129 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 3+1 tip konutların fiyatları 1 milyon 503 bin TL’ye kadar yükseliyor.

İstanbul konut projesinde yer alan dairelere yüzde 0.99 faiz oranı ile sahip olmak mümkün olabiliyor. Ayrıca projede 120 aya varan vade seçenekleri yer alıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanlarının yer aldığı projede güvenlikte mevcuttur. Ayrıca projede fitness salonu, yürüyüş parkuru, kapalı otopark gibi alanlarda mevcuttur.

Konut projesi İstanbul Havalimanı’na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne,  üniversiteler ve hastanelere yakın konumdadır. Proje Bahçekent Mahallesi, Şehit Asteğmen Furkan Işık Bulvarı, Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 444 36 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz..

Projenin tanıtım filmi için tıklayınız….

Diğer proje haberleri için tıklayınız…