Kategoriler
Proje Haberleri

Emob Yıldız temelden satışlar başladı

Emob Yıldız projesi Düzce’nin Akçokoca İlçesi’nde yer alan benzersiz bir konut projesidir. Söz konusu proje Emob İnşaat Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. 2.400 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 16 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Emob İnşaat’a ait proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Emob İnşaat Mühendislik güvencesiyle tasarlanan proje 2.400 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Bu blokta ise toplamda 16 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 ve 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 2 dairelerin büyüklüğü brüt 250 metrekare olmaktadır. Proje, kaya zemin üzerine radye temel (60 cm) ve çift kat membranla temel izolasyonu sayesinde güvenli bir yapıya sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Dış özellikler içerisinde 10 kişilik asansör, fiber internet, kablo TV, uydu, hidrofor, paratoner ve su deposu bulunmaktadır. Bununla birlikte ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özellikleri ile dikkat çekmektedir. Bu proje birinci sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilmiştir. Cam balkonlu ve yerden ısıtma dahil olmak üzere modern özelliklerle donatılmıştır. Üstelik her odası yerden ısıtmalı ve spot ile gizli aydınlatma özellikleri bulunmaktadır. Kaliteli malzemeler ve işçilikle yapılan bu konutlar kartonpiyer detaylarıyla da dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra firma tarafından mutfak, kombi ve ankastre set hediye olarak verilmiştir.

Emob Yıldız konumu hakkında

Düzce’nin Akçakoca İlçesi’nde yer alan proje Osmaniye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumu ile her yere kolay erişim imkanı sunmaktadır. Proje, konumu itibarı ile benzersiz doğa manzarasına sahiptir. Bununla birlikte çevresinde cami, eczane, eğlence merkezi, hastane, okullar, polis merkezi ve üniversite yer almaktadır.

Emob Yıldız fiyatları ne kadar?

Emob Yıldız projesinde temelden satışlar başlamış olup kampanyalı satış fırsatları sizleri bekliyor. Brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 250 metrekare olan 4 artı 2 dairelerin fiyatı 3.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(850) 309 20 73 ve 0(538) 477 30 60 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberine ulaşmak için tıklayınız…