Kategoriler
Proje Haberleri

Empire Sea Beylikdüzü lansmana özel fiyatlarla satışta

Empire Sea projesi konforlu yapısı ile yaşama huzur katan ferah iç mekanları ve nezih lokasyonu ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Topdemir Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 10. 582 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 77 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Topdemir Yapı firması güvencesi ile tasarlanan proje 10.582 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Yenilikçi mimari anlayışı ve yüksek inşaat kalitesi ile geliştirilen projede toplam 77 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 191 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 2 artı 1 daireler net 119 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında 2020 metrekarelik peyzaj alanı yer almaktadır. Bu alan içerisinde spor alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, bisiklet parkuru, buhar odası, hamam ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde asansör, yangın merdiveni, kablo TV, merkezi uydu sistemi, arıtma sistemi, jeneratör, paratoner, su deposu ve hidrofor bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Tüm konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliği ile birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Gömme dolap, çamaşır odası, giyinme odası ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Empire Sea nerede yer alıyor?

İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer alan proje Kavaklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje açık alanlar, özel tasarlanmış peyzaj alanları, kültür-sanat etkinlikleri, gurme restoranlar gibi birçok ayrıcalığa 5 dakikalık mesafededir. Üstelik daireler panoramik deniz manzarasına ve doğa manzarasına sahiptir.

Empire Sea fiyatları ne kadar?

Empire Sea projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Lansman öncesi dairelere yüzde 10 indirimle sahip olabilme imkanı bulunmaktadır. Bununla birlikte 12 taksit imkanı ve peşinat oranlarıyla farklı ödeme seçenekleriyle satışlar yapılmaktadır.

Konut projesinde yer alan 1+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 623 bin 530 TL’den başlamaktadır. 2+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 464 bin 706 TL’den başlamaktadır. 3+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 35 bin 294 TL’den başlamaktadır. 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon 464 bin 706 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0507 473 61 30 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…