Kategoriler
Proje Haberleri

Endpoint Milas Park Villaları Nisan 2023’te teslim

Endpoint Milas Park Villaları projesi bölgede eşi benzeri olmayan yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Endpoint İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.100 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar farklı tip ve özellikte 3 artı 1 ve 6 artı 2 konut seçeneklerine sahiptir. Endpoint İnşaat’a ait projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi haberimizde verilmiştir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Endpoint İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 1.100 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 3 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar farklı tip ve özellikte olup, 3 artı 1 ve 6 artı 2 konut seçeneklerine sahiptir. 1. parsel 332 metrekarelik bir alana sahiptir. Bu alan içerisinde 3 artı 1 müstakil, havuzlu villa yer almaktadır. 3 artı 1 villanın büyüklüğü brüt 132, net 115 metrekare olarak tasarlanmıştır. 2. parsel 425 metrekarelik bir alana sahiptir. Bu alan içerisinde 6 artı 2 müstakil, havuzlu villa yer almaktadır. 6 artı 2 villanın büyüklüğü brüt 200, net 185 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 3. parsel ise 305 metrekarelik bir alana sahiptir. Bu alan içerisinde 6 artı 2 müstakil, havuzlu villa yer almaktadır. 6 artı 2 villanın büyüklüğü brüt 200, net 185 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Villa tabanları 65 metrekare olup, geniş bahçe kullanımına da sahiptir. Set üstü ocak, gömme dolap ve Amerikan mutfak gibi işlevsel detaylarıyla dikkat çekmektedir. Müstakil girişi ile özel bir yaşam alanı sağlamaktadır. Geniş koridor, vestiyer, ebeveyn banyosu ve küvet gibi alanlar sunulmaktadır. Aynı zamanda şömine gibi detaylar şık bir görünüm kazandırmaktadır. Çelik kapı ve alüminyum doğrama gibi güvenlik detayları da huzurlu bir yaşam sunmaktadır. Klima, spot aydınlatma, panjur/jaluzi, kiler ve şofben gibi özellikler yer almaktadır.

Endpoint Milas Park Villaları konumu hakkında

Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer alan proje Ak – Yeniköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Didim’de benzeri görülmemiş olan bu proje deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Didim Akbük Bafa Gölü’ne çok yakın mesafede konumlandırılmıştır. Üstelik Bodrum Yolu üzerinde yer alan proje deniz 6 kilometre, merkeze ise 1 kilometre mesafededir.

Endpoint Milas Park Villaları fiyatları ne kadar?

Endpoint Milas Park Villaları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Proje kapsamında 3 artı 1 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşan villalar yer almaktadır. Bahsi geçen villaların fiyatı ise 11.900.000 TL ile 13.900.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi 28 Nisan 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(530) 245 63 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…