Kategoriler
Emlak Magazin

Engin Altan Düzyatan, Pakistan’nın dev konut projesinde tanıtım yüzü oldu

Engin Altan Düzyatan yakın zamanda Pakistan’ın “dev konut projesi” olan Blue World City’nin tanıtım yüzü oldu. İmzaların karşılıklı olarak atıldığı anlaşmada yetkililer Türk yatırımcıları projeye bekliyor.

Engin Altan Düzyatan projenin tanıtımı üstlendi

Pakistan’ın başkenti olan İslamabad’da geçtiğimiz 2017 yılında başlatılan dev konut projesi, “Blue World City” ismiyle hayat buluyor. Üst yönetici Saad Nazır, proje direktörü Arshad Awan ve iş geliştirme sorumluluğunda bulunan Kamal Asaaf, İstanbul’da Türk yatırımcılarla bir araya geldi.

Ardından projenin tanıtımı için hep birlikte Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine gidildi. Burada yapılan toplantının Taşvanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildiği ve konut projeleri hakkında detaylıca konuşulduğu bilgisine yer verilmiştir. 2017 yılında yapımına başlanan Blue World City projesinin 2022’de biteceği haberini veren yetkililer, Türk yatırımcıları özellikle yatırım yapmaları amacıyla davet ediyor.

Sultanahmet Camii yetkililerin ilgisini çekti

Pakistanlı yetkililerin bir diğer geliş amacı ise Sultanahmet Camii oldu. Gerçekleştirilen konut projesine bir cami inşa ettireceklerini bildiren yetkiler, caminin görünüş bakımından Sultanahmet Cami’siyle birebir olmasını istiyorlar.

Dev projenin tanıtımında ünlü oyuncu var

Uzun süreli televizyon projesi olarak ekranlarda yer alan Diriliş Ertuğrul dizisi ile ününe ün katan oyuncu Engin Altan Düzyatan, projeye katılım sağladı. Özellikle Pakistan’da büyük bir hayran kitlesinin bulundurduğu açıklanırken, bu kitleden yarar sağlamak isteyen yetkililerin aradıkları ilk isim oyuncu olmuştur. Bu nedenle, Blue World City projesinin tanıtım yüzü olmaya hazırlanan Düzyatan, hem Türkiye’de hem de Pakistan’da elçi görevini üstlendi.