Kategoriler
Proje Haberleri

Enn Adalar hemen teslim

Çolakoğlu Yapı firmasının imzası ile Enn Adalar projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje İstanbul şehrine bağlı bulunan Maltepe ilçesinde yaşama kazandırılmış durumda. Çalışmaları tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile dikkatleri üzerine çeken proje beklemek istemeyen alıcılar tarafından ilgi görüyor.

Bahsi geçen proje hemen teslim seçeneğindeki konutlar ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlayacak nitelikte alıcılarını bekliyor. Söz konusu olan proje iki adet bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen konut blokları on yedi katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Enn Adalar projesi bünyesinde 124 adet konuta yer verecek şekilde planlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar birbirinden farklı konut tipleri ile dikkat çekiyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Enn Adalar projesinde yer alan konutlar yedi farklı daire tipinden meydana geliyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2 ve 5+1 olarak hayata geçirilmiş durumda. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 81,95 metrekare ile 454,88 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları 340 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Enn Adalar projesinde yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Satışlarına tüm hızıyla devam edilen konut projesinde 1+1 konutlar 340 bin TL’den, 2+1 konutlar ise 415 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 900 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+2 konutlar ise 1 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede yer alan 4+1 konutlar 1 milyon 165 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bahsi geçen konutlardan 4+2 daire tipindekiler fiyatları ise 1 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 5+1 konutlar ise 2 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutlar hemen teslim durumunda.