Kategoriler
Proje Haberleri

Ergünkent İnşaat Bulvar Life satışları devam ediyor

Ergünkent İnşaat Bulvar Life proje şehrin karmaşasından uzakta konforlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı üzere Ergünkent İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir.

8.705 metrekarelik alan üzerinde 4 blok ve toplam 163 adet daireden oluşmaktadır. Modern mimari ile tasarlanan projede 3 artı 1 daireler ile 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Bulvar Life Bursa projesinin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ergünkent İnşaat güvencesi ile modern mimari ile tasarlanan proje 8.705 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve toplam 163 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin ise 3 artı 1 daire ile 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekaredir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 197 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Her blokta çift asansör yer almaktadır.

Bulvar Life Ergünkent sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanı, basketbol sahası ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra proje içerisinde geniş peyzaj alanları mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda merkezi sistem ile yerden sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. 2 adet banyo bulunan konutlarda Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminant zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ergünkent İnşaat Bulvar Life konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer ilçesi Kızılcıklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa manzarasına sahip bu proje ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Üstelik yakın çevresinde market, semt pazarı, hastane ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Anayol ve caddeye yakın olması sebebiyle minibüs ve otobüs durakların yakın mesafede yer almaktadır.

Ergünkent İnşaat Bulvar Life fiyatları ne kadar?

Ergünkent İnşaat Bulvar Life projesinde lansmana özel fiyatlar ve ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 197 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 3.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (553) 777 15 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…