Kategoriler
Proje Haberleri

Erguvan Çamlık Evleri Şubat 2023’te teslim

Erguvan Çamlık Evleri projesi özel tasarımlı daireleri ve lüks detayları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Erguvan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 16 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konforu üst düzeye çıkaran proje kapsamında her biri 5 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 16 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 164 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 134 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerin içerisinde 2 adet banyo yer almaktadır.

Erguvan Çamlık Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kayapa Çamlık’ta yer alan proje ismini de yanındaki Erguvan Ormanı’ndan almıştır. Üstelik daireler eşsiz bir doğa ve şehir manzarasına sahiptir.

Erguvan Çamlık Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 164 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslimi Şubat 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 635 57 30 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…