Kategoriler
Proje Haberleri

Erikçe Park Konakları hemen teslim

Erikçe Park Konakları projesi Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinde hayata geçirildi. Bahsi geçen proje BRK Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen Erikçe Park Konakları projesi, özellikle beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Satışlarına tüm hızıyla devam edilen Erikçe Park Konakları projesi üç katlı bloklardan meydana geliyor. Proje bünyesinde 88 konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda.

Erikçe Park Konakları projesi daire özellikleri neler?

Erikçe Park Konakları projesinde yer alan konutların tümü tek bir tipte tasarlandı. Projede bulunan daireler 5+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Erikçe Park Konakları projesindeki 5+1 konutların büyüklükleri ise 350 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Erikçe Park Konakları projesi daire fiyatları ne kadar?

Erikçe Park Konakları projesinde konutların brüt metrekare fiyatları 4 bin 858 TL olarak belirlendi. Projede yer alan 5+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 700 bin TL’den başlıyor.

Erikçe Park Konakları projesi avantajları neler?

Erikçe Park Konakları projesinden konut sahibi olmanız için birçok sebep bulunuyor. Avantajlarına bakacak olursak site sakinleri için sosyal alanlar, yürüyüş parkuru ve teras gibi donatılar inşa edilmiş durumda. Projede yer alan konutların tümü deprem yönetmeliğine uygun ve ısı yalıtımlı olarak inşa edildi.

Erikçe Park Konakları projesi teslim bilgisi

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Erikçe Park Konakları projesi iletişim bilgisi

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz Erikçe Park Konakları numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.