Kategoriler
Proje Haberleri

Erikliman Deniz Evleri satışları başladı

Erikliman Deniz Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Artı Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 30 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 28 tanesi 3 artı 1, 2 tanesi ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde toplam 30 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 28 tanesi 3 artı 1, 2 tanesi ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Erikliman Deniz Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Giresun’un Merkez İlçesi Erikliman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Karadeniz sahil yolu güzergahında yer almaktadır. Ayrıca daireler eşsiz Giresun manzarasına sahiptir.

Erikliman Deniz Evleri projesinde 3 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 434 84 71 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version