Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Erk Prestij projesinde daire fiyatları ve peşinat oranı

İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz şubat ayında başlanan ve önümüzdeki yılın eylül ayında teslimlerine başlanması beklenen Erk Prestij projesi, Bursa’da yükseliyor. Balkan Mahallesi’nde inşa edilen projede Bursa Oruç İnşaat‘ın imzası bulunuyor.

İçerisinde spor salonu, açık yüzme havuzu ve kafeteryaya yer verilen projede, havuz başında güneşlenme alanları da kuruluyor. Açık otoparka sahip projedeki ara katta yer alan iki odalı ve bir salonlu daire tipleri, net 90 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Modern konseptte tasarlanan projedeki dört odalı ve bir salonlu ev tipiyse 180 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Söz konusu projedeki dairelere, dağ manzaraları eşlik ediyor. Projedeki 2+1 dairelerin hepsi, ara katta bulunuyor.

Erk Prestij projesinde ev fiyatları

Ebeveyn banyosuna sahip daireler, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilirken Nilüfer ilçesine konumlandırılan projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların fiyatı, 369 bin Türk lirasından başlıyor. İçerisinde 96 adet konuta yer verilen projedeki dört odalı ve bir salonlu dubleks tipi dairelerin fiyatıysa 750 bin Türk lirası değerinde satışa sunuluyor.

Projedeki ödeme seçenekleri neler?

Açık otoparka sahip durumda olan Erk Prestij projesindeki satın alımlarda istenen peşinat oranı, daire fiyatının yüzde 40’ını oluşturuyor. Ödemeler ise tapu tesliminde yapılabiliyor. Çevreci teknolojilerin kullanılacağı projedeki site alanına yerleştirilen aydınlatma sisteminin enerjisini, güneş panelleri karşılayacak.

Ayrıca, yağmur suyu da depolanacak. Çim sulama işlemleriyse yağmur suyu aracılığıyla yapılacak.

Erk Prestij projesi nerede inşa ediliyor?

Elektrik kesintilerine karşı jeneratörün düşünüldüğü proje, Çevreyolu’na 1 kilometrelik uzaklıkta inşa ediliyor. Bursa Uludağ Üniversitesine 4 kilometrelik mesafede yer alan proje, toplu taşıma araçlarına da kolay ulaşım imkânı sağlıyor.

Satış ve iletişim bilgileri

Erk Prestij Adres: Balkan Mahallesi, İstiklal Sokak, Nilüfer/Bursa

Telefon: 0224 483 34 84

Elektronik Posta: [email protected]