Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Ert Plus Topkapı projesinde yaşam başladı

İstanbul şehrine bağlı bulunan Fatih ilçesinde Ert Plus Topkapı projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi ERT Plus firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor.

1.700 metrekare alan üzerinde inşa edilmiş olan projede yer alan daireler toplam 7 adet blok olacak şekilde inşa edilmiş durumda. 11 adet dubleks, 13 adet ters dubleks ve 9 adet normal katlı dairenin yer aldığı Ert Plus Topkapı projesi bünyesinde toplam 33 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Ert Plus Topkapı projesinde yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Topkapı Mahallesi’nde inşa edildi. Konut projesi lokasyon olarak avantaj sağlıyor. Konutlar İzmir şehrinin Topkapı Mahallesi, Niyazi Sokak’ta yer alan arsa parseli üzerinde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Ert Plus Topkapı projesinde bulunan konutlar 2+1, 2+2, 3+1, 4+1, 5+1  olmak üzere 18 farklı daire tipi olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Konut projesinde yer alan konutlar 70 metrekare ile 105 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Ert Plus Topkapı projesinde yer alan 2+1 tip konutlar 515 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu projede yer alan 2+2 tip dairelerin fiyatları ise 550 bin TL’den başlıyor.

Konut projesinde yer alan dairelerin tamamı bitmiş olup hemen teslim durumunda alıcının beğenisine sunuluyor. Proje Atatürk Havalimanı’na yakın, metrobüs, tramvay ve metro istasyonlarına 5 dakika, otobüs duraklarına ise yürüme mesafesinde yer alıyor.

Tel: 0212 238 70 51