Kategoriler
Toki Haberleri

Erzincan Kemaliye Toki kura sonuçları

Erzincan Kemaliye Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Erzincan İli, Kemaliye İlçesi’nde ihalesi yapılarak inşa edilecek olan Erzincan Kemaliye 3. etap Toki Konutları projesi için hak sahibi belirleme kuraları bugün çekildi.

Toplam 122 adet dairenin yer verildiği Erzincan Kemaliye 3. etap Toki Evleri projesinde yer alan dairelerin Hak Sahibi Belirleme Kurası töreni 01 Ağustos 2019 tarihinde, Perşembe günü Kemaliye Atatürk Kültür Merkezi’nde saat: 11:00’da noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura Çekilişi yapıldıktan sonra Erzincan Kemaliye Toki kura sonuçları belli olacak.

Erzincan Kemaliye Toki kura sonuçları belli olduktan sonra ise  kura sonuçlarının yer aldığı listeden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesi üzerinden hak sahibi kimlik numarası girilerek öğrenilmektedir.

2019 yılı Mart ayında başlatılan 50 bin toplu konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan projede kurası çekilen tek tip daire seçeneğine yer veriliyor. Projedeki yer alan daire tipleri 3+1 olacak şekilde tasarlanmış durumda. Projedeki 3+1 daireler 124 metrekare olarak tasarlandı.

Ödeme seçenekleri neler?

Başvuruların 06 Mart 2019 tarihinde başlayıp 19 Nisan 2019 tarihinde sona erdiği projedeki 3+1 dairelere yüzde 10 peşinat ödedikten sonra 120 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olunuyor. Yüzde 20 peşinat ödeme yapılması durumunda ise 180 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olunuyor.

Projedeki 3+1 dairelerde 120 ay vadeli ödeme yapıldığında aylık 1.711 TL taksit ödemesi yapılıyor.  180 ay vadeli ödeme yapıldığında ise aylık taksit tutarı 1.014 TL  olmaktadır.

Projedeki daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 3+1 dairelerin tahmini satış fiyatlar 228 bin 160 bin TL’den başlıyor.

Erzincan Kemaliye Toki kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Kura sonuçlarına TOKİ’nin web sitesi üzerinden Hak Sahibi Kimlik No bilgisini girerek öğrenmek mümkün. Ancak 50 bin toplu konut kapsamında inşa edilecek olan talep toplama projelerinden biri olan Erzincan Kemaliye Toki Evleri projesindeki dairelerin kura sonucuna Satışlar & Duyurular bölümünde yer alan Duyurular linkine girerek öğrenmek mümkün.

Tel: 444 86 54