Kategoriler
Toki Haberleri

Erzurum Hınıs Aşağı Kayabaşı Toki kura sonuçları belli oldu

Erzurum Hınıs Aşağı Kayabaşı Toki kura sonuçları bugün belli olmuştur. Bu Erzurum toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Erzurum İli, Hınıs İlçesi, Aşağı Kayabaşı Mahallesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılmıştır.

Yatay şehirleşmeyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. 158 adet konutun yer aldığı projedeki toplam 158 adet konutun kura çekilişi yapılmıştır. 158 adet konutun ise 58 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Geri kalan 100 adet daire ise 3+1 tipindeki konutlardan meydana gelmektedir.  Sosyal konutların kura çekilişleri ise 07 Temmuz 2023 tarihinde başlamıştır. Çekiliş sonucu ile birlikte Erzurum Hınıs Aşağı Kayabaşı 3. Etap Toki Evleri projesindeki konut sahipleri belli olmuştur.

Erzurum Hınıs Aşağı Kayabaşı Toki kura çekilişi

Erzurum Hınıs Aşağı Kayabaşı projesinde yer alan meskenleri için hak sahipliği kura çekilişi 07 Temmuz 2023 tarihlerinde yapılmıştır. Hak sahipliği kura çekilişi 07 Temmuz 2023 tarihinde Cuma günü yapılmıştır. Ayrıca kura çekilişi Cuma günü saat 14:00’de başlamıştır. Erzurum toplu konut projesinde toplam 158 adet dairenin kura çekilişi yapılmıştır. Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanmıştır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 240 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Erzurum Hınıs Aşağı Kayabaşı Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 07 Temmuz 2023 tarihinde Cuma günü yapılmıştır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 14:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanmıştır. Erzurum Hınıs Aşağı Kayabaşı toplu konut projelerindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Erzurum Hınıs Aşağı Kayabaşı kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…