Kategoriler
Toki Haberleri

Erzurum Merkez Toki kura sonuçları belli oluyor

Erzurum Merkez Toki kura sonuçları yapılacak olan çekiliş ile belli olacaktır. Bu konutları toplam 3 konut projesinden meydana gelmektedir. Kura çekilişi ile Erzurum Aziziye Gezköy Toki Kura sonuçları, Erzurum Palandöken Osmangazi Toki Kura sonuçları, Erzurum Yakutiye Eski Soğukçermik Toki Kura sonuçları belli olacaktır. Erzurum Merkez toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Erzurum İli, Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

100 bin sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Erzurum Aziziye Gezköy 1.013, Palandöken Osmangazi 642 konut ve Erzurum Yakutiye Soğukçermik 466 Konut projelerinde yer alan konutlar için kura çekilişi yapılacaktır. Bu 3 konut projesinde toplam 343 adet konutun konut belirleme kurası çekilişi yapılacaktır. 343 adet konutun 55 tanesi Erzurum Aziziye Gezköy Toki Konuları projesinde yer almaktadır. 72 adet konut Erzurum Palandöken Osmangazi Toki Konutları projesinde yer almaktadır. Ayrıca 216 adet konut ise Erzurum Yakutiye Soğukçermik Toki Konuları projesinde yer almaktadır.

Sosyal konutların kura çekilişleri ise 11 Ağustos 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Erzurum Aziziye Gezköy 1.013, Palandöken Osmangazi 642 konut ve Erzurum Yakutiye Soğukçermik 466 Konut projelerinde konut sahipleri belli olacaktır.

Erzurum Aziziye Gezköy 1.013, Palandöken Osmangazi 642 konut ve Erzurum Yakutiye Soğukçermik 466 Konut projelerinde kura çekilişi

Bu Erzurum Aziziye Gezköy 1.013, Palandöken Osmangazi 642 konut ve Erzurum Yakutiye Soğukçermik 466 Konut projelerinde yer alan konutlar için konut belirleme kurası çekilişi 11 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi 11 Ağustos 2023 tarihinde Cuma günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Cuma günü saat 14:00’de başlayacaktır. Ve ayrıca Erzurum Aziziye Gezköy 1.013, Palandöken Osmangazi 642 konut ve Erzurum Yakutiye Soğukçermik 466 Konut projelerinde toplam 466 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır.

Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır. Projedeki 18 adet konut için başvurular yapılmıştır.

Bu toplu konut projesindeki 2+1 tip daireler brüt 92.78 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip daireler brüt 115.53 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca fiyatlara bakıldığında ise 2+1 tip dairelerin fiyatları 861.830 TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1.073.156 TL’den başlamaktadır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 180 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Erzurum Merkez Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 11 Ağustos 2023 tarihinde Cuma günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 14:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Böylece Erzurum Aziziye Gezköy Toki Kura sonuçları, Erzurum Palandöken Osmangazi Toki Kura sonuçları, Erzurum Yakutiye Eski Soğukçermik Toki Kura sonuçları belli olacaktır. Toplu konut projelerinde hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Erzurum Aziziye Gezköy, Palandöken Osmangazi ve Yakutiye Soğukçermik kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…

Erzurum Aziziye Gezköy Toki Kura sonuçları, Erzurum Palandöken Osmangazi Toki Kura sonuçları, Erzurum Yakutiye Soğukçermik Toki Kura sonuçları