Kategoriler
Toki Haberleri

Erzurum Şenkaya Toki kura sonuçları belli oluyor

Erzurum Şenkaya Toki kura sonuçları yapılacak olan çekiliş ile belli olacaktır. Bu Erzurum Şenkaya toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Erzurum İli, Şenkaya İlçesi, Yukarı Avşar Mahallesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

250 bin sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Erzurum Şenkaya Yukarı Avşar 30 konut projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yapılacaktır. Bu konut projesinde kalan toplam 16 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır. 16 adet konutun ise tamamı 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Sosyal konutların kura çekilişleri ise 19 Temmuz 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Erzurum Şenkaya Yukarı Avşar Toki Konutları projesindeki konut sahipleri belli olacaktır.

Erzurum Şenkaya Yukarı Avşar Toki kura çekilişi

Erzurum Şenkaya Yukarı Avşar konut projesinde yer alan meskenleri için hak sahipliği kura çekilişi 19 Temmuz 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi 19 Temmuz 2023 tarihinde Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Çarşamba günü saat 12:00’de başlayacaktır. Erzurum Şenkaya Yukarı Avşar toplu konut projesinde toplam 16 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır.

Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır. Projedeki 16 adet konut için toplam 12 kişi başvuruda bulunmuştur.

Bu toplu konut projesindeki 3+1 tip daireler brüt 106.47 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca fiyatlara bakıldığında ise 3+1 tip dairelerin fiyatları 850.723,09 TL’den başlamaktadır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 240 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir. Ayrıca 3+1 tip dairelerin en düşük taksit tutarı ise 3.190,21 TL’den başlamaktadır.

Erzurum Şenkaya Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 19 Temmuz 2023 tarihinde Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 12:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Erzurum Şenkaya Yukarı Avşar toplu konut projelerindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Erzurum Şenkaya Yukarı Avşar Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…