Kategoriler
Proje Haberleri

Esila Yaşam Park son 2 adet daire satışta

Esila Yaşam Park projesi ultra lüks yapıdaki loft daireleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Torbalı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Esila İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan projedeki tek blokta toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Esila İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen projede 5 katlı tek blok yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bu blokta toplam 24 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler ise 2 artı1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla beraber görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Cam balkonlar yer alan daireler ultra lüks bir yapıya sahiptir.

Esila Yaşam Park nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Torbalı İlçesi Murat Bey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu merkezi yerleşim yerinde yer almaktadır. Hastanelere ve toplu taşıma araçlarına yakın konumdadır. Ayrıca İzmir-Torbalı otobanına 5 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Esila Yaşam Park fiyatları ne kadar?

Esila Yaşam Park projesinde kalan son 2 adet daire alıcılarını beklemektedir. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik yatırımcılar için kiracı garantilidir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (554) 838 46 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…