Kategoriler
Toki Haberleri

Eskişehir Odunpazarı Tepebaşı Zincirlikuyu Toki kura sonuçları

Eskişehir Odunpazarı Tepebaşı Zincirlikuyu Toki kura sonuçları yapılacak olan çekiliş ile belli olacaktır. Bu Eskişehir Tepebaşı toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Zincirlikuyu Mahallesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

Sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Eskişehir Odunpazarı Tepebaşı Zincirlikuyu 1. etap 598 konut ve 2. Etap 428 Konut projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yapılacaktır. Bu konut projesinde kalan toplam 473 adet konutun konut belirleme kurası çekilişi yapılacaktır. 428 adet konutun ise 296 tanesi 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca 132 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Sosyal konutların kura çekilişleri ise 27 Temmuz 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Eskişehir Odunpazarı Tepebaşı Zincirlikuyu 500 Konut projesindeki konut sahipleri belli olacaktır.

Eskişehir Odunpazarı Tepebaşı Zincirlikuyu 500 Konut kura çekilişi

Bu Eskişehir Odunpazarı Tepebaşı Zincirlikuyu 500 Konut projesinde yer alan konutlar için konut belirleme kurası çekilişi 27 Temmuz 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi 27 Temmuz 2023 tarihinde Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Çarşamba günü saat 14:00’de başlayacaktır. Eskişehir Odunpazarı Tepebaşı Zincirlikuyu Toki Konutları projesinde toplam 473 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır.

Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır. Projedeki 2+1 tip 369 adet konuta toplam 350 adet başvuru yapılmıştır. 3+1 tip 132 adet daireye ise toplam 123 adet başvuru yapılmıştır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta 2+1 daireler için yüzde 12 peşinat ve 180 ay vade ödenmektedir. Ayrıca yüzde 20 peşinat ve 240 ay vade ile ödenmektedir.

3+1 tip daireler için ise ilk etapta yüzde 10 peşinat ve 120 ay vade ile ödenmektedir. Ayrıca yüzde 20 peşinat ve 180 ay vade ile ödenmektedir. Ve ayrıca peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Eskişehir Odunpazarı Tepebaşı Zincirlikuyu Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 27 Temmuz 2023 tarihinde Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 11:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Eskişehir Odunpazarı Tepebaşı Zincirlikuyu Konut projelerindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Eskişehir Odunpazarı Tepebaşı Zincirlikuyu Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…