Kategoriler
Proje Haberleri

Esta Evleri Tuzla Nisan 2023 tarihinde teslim

Esta Evleri Tuzla projesinin yapım aşaması devam etmekte olup İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tario İnşaat ve Erce İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 30 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tario İnşaat ve Erce İnşaat ortaklığı ile yaşama geçirilen projede 6 katlı tek konut bloğu yükselmektedir. Bu blokta toplam 30 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 12 tanesi 2 artı 1, 18 tanesi ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Çift asansör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmakla birlikte banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Esta Evleri Tuzla konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Tuzla İlçesi Aydınlı İlçesi’nde inşa edilmektedir. Anadolu Yakası’nda ve merkezi konumda inşaatı devam eden proje sebze ve meyve halinin yol güzergahındadır. Sağlık ocağı, eczaneler, eğitim kurumları, süper marketler, fırın, pastane, banka ATM’leri ve semt pazarına yürüme mesafesindedir. Üstelik otobüs ve minibüs durakları projenin önünde yer almaktadır. Bununla birlikte Tuzla Marina, Tuzla Sahil, Kurtköy Via Port, özel üniversite, Tuzla Devlet Hastanesi ve özel hastane, Sabiha Gökçen Havalimanı, E-5 ve Tem bağlantı yollarına 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Esta Evleri Tuzla fiyatları ne kadar?

Esta Evleri Tuzla projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 90 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 110 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin yapım aşaması devam etmekte olup 15 Nisan 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 393 12 62 veya 0 (532) 309 12 62 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…