Kategoriler
Proje Haberleri

Eston Şehir Koru 60 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışta

Eston Şehir Koru projesi, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 1. kısımda yer almaktadır. Konut projesi Polat Yol Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bu proje sınırlı sayıda villayı kişiye özel ödeme seçenekleri ve cazip avantajlarla sunmaktadır. Doğa ile iç içe villalara bankasız ve ön koşulsuz 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz imkanıyla sahip olmak mümkündür.

Projenin özellikleri neler?

İstanbul villa projesi 215 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu proje villa ve konutlardan meydana gelmektedir. Bu kapsamda konut projesinde toplam 1090 adet bağımsız bölümden meydana gelmektedir. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar ve 3.5+1 villalar yer almaktadır. 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerin satışı tamamlanmıştır. Ayrıca 3.5+1 Sky Dublex ve 3.5+1 Garden Dublex villaların satışları ise devam etmektedir.

Estonşehir Koru projesinin villa üniteleri 3.5+1 Sky Dublex brüt 202.5 metrekaredir. Ayrıca 3.5+1 Garden Dublex ise brüt 197 metrekaredir. Bu standartlar konutlar ailesiyle daha fazla vakit geçirmek isteyenlere hitap etmektedir. Villaların tümünün 70 ile 140 metrekare aralığında geniş ve ferah bahçelerinin olması da doğa ile iç içe yaşam alanı sunmaktadır.

Söz konusu proje doğa ile iç içe, yatay ve az katlı mimari yapısıyla bölgenin en beğenilen projesidir. Ayrıca yeni kampanyasıyla villa sahibi olmayı daha da kolaylaştırmaktadır.  Ailece bahçeli, geniş ve konforlu bir villada yaşamak isteyenlerin hayalini gerçekleştirmektedir. Ve ayrıca bu proje, hem doğadan hem de şehirden kopmadan sakin ve güvenli bir yaşam sürmek isteyenlerin bütün beklentilerini karşılamaktadır. Meyve bahçeleri, yürüyüş parkurları, oyun alanları, açık ve kapalı havuzları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra depreme karşı güvenli yapıları ile bölgenin en ideal projesi olarak öne çıkmaktadır.

Bankasız, ön koşulsuz esnek ödeme planı

2024 yılı ilk çeyreğinde teslim edilecek villalar, bankasız, ön koşulsuz, 60 ay vadeli kampanya kapsamında, kişiye özel esnek ödeme seçenekleri ile sunulmaktadır. Konut alıcısının ödeme durumuna göre taksit ve ara ödeme tarihleri değişmektedir. Ayrıca kampanya kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesi yaparak villa sahibi olmak mümkün olmaktadır.

Nefes aldıran yeşil alan, ferah meydan ve mekanlar

Eston Şehir Koru projesinde, her beklentiye hitap eden daire seçenekleri bulunmaktadır. Bu daire seçenekleri villa, katlı villa, az katlı koru konakları ve koru evlerinden oluşmaktadır. 215 dönüme yayılan projede, 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite ve oyun alanı bulunmaktadır. Projede, nefes aldıran meydanları, korusu, meyve bahçeleri, göleti öne çıkmaktadır. Ayrıca  sosyal tesisi, çocuk oyun alanları ve tüm sosyal donatıları ile her mevsim tatil konforunda bir yaşam sunmaktadır.

Eston Şehir Koru nerede yer almaktadır?

İstanbul villa projesi İstanbul Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara yakın konumdadır. Ayrıca proje, metroya ve hızlı trene de yakın bir konumdadır. Estonşehir Koru konut projesi, Bahçeşehir 1. Kısım Mah. 2801 Sok. 35538 Başakşehir/İstanbul adresinde yer almaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…