Kategoriler
Proje Haberleri

Eston Şehir Koru’da rahat ödeme

İstanbul şehrine bağlı bulunan Başakşehir ilçesinde Eston Şehir Koru projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Polatyol firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Eston Şehir Koru projesi bünyesinde bin 90 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje dört katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlardaki ödeme kolaylığı nedir?

Söz konusu olan projedeki konutlar için rahat bir ödeme planı sunuluyor. Buna göre Eston Şehir Koru projesindeki 4+1 konutlar için 59 bin TL peşinat ile yatırım yapabilirsiniz. Bahsi geçen projedeki konutlar için 5 bin 300 TL taksit ile ev sahibi olmak mümkün.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Eston Şehir Koru projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 171,4 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Eston Şehir Koru projesinde bulunan 3+1 konutlar 1 milyon 5 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 4+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 387 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.