Kategoriler
Toki Haberleri

Ev ve iş yeri almak isteyenlere Toki’den fırsat

TOKİ’den Ev Fırsatı yani Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi. 35 ilde 149 konut satışa sunacaktır. Ayrıca 21 ilde 111 iş yeri 16 ve 17 Haziran’da açık arttırmaya sunacağını açıklamıştır. Satışa sunulan bu evler şimdiden oldukça ilgi toplamaktadır. TOKİ yetkililerinden edinilen bilgiye göre 16 Haziran Çarşamba günü saat 11’de 149 konut satışa çıkacaktır. 17 Haziran Perşembe günü saat 11’de ise 111 İşyeri için bu açık arttırma yapılacaktır. Aynı zamanda bilginin çok olması talebinde oldukça fazla bulaşıcı anlamına gelmektedir.

Açık Artırmaya Sunulan Evler Büyük İlgi Topladı

Açık arttırma Ankara Bilkent Otel ve konferans merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet binasında yapılacağı belirlenmiştir. İnternetten ve teklif vereceğinize dair duyurulardır. Alıcılar, Aksaray, Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bilecik, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Erzincan, Eskişehirdir. Ayrıca, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat ve Uşak’ta satışa sunulan konutların talepte bulunabilirler. Yüzde 10,25 veya 50 peşinat ile 24, 60, 120 ve 180 aya vade fırsatı ile bu evlere sahip olabilirler. Bunları bilerek bu açık arttırmalara katılmak mümkündür.

TOKİ’den Ev Fırsatı Olarak Satışa Sunulan İş Yerleri

Yukarıda belirtilen şehirler arasında ayrıca, Adana, Ankara, Amasya, Bilecik, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, İstanbul, Kırşehir, Konya, Malatya, Manisa, Niğde, Osmaniye Rize, Samsun, Siirt, Uşak, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak illerindeki satışa sunulan iş yerleri yüzdü 10 veya 25 peşinat ile 120 ve 180 ay vade ile ödeme yapılabilmektedir. Bu şekilde sizler bu satışa sunulan iş yerleri için açık arttırmaya katılabilirsiniz. İş yerleri bu vade hesaplaması ile sahip olabilmek mümkündür. TOKİ’den Ev Fırsatı projeye yoğun bir şekilde ilgi görülmektedir. Açık arttırma ile ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütüleceği belirlenmiştir. Ayrıca başvurular ve teminatlar bu bankaların şubeleri aracılığı ile kabul edilecektir.

Daha ayrıntılı bilgi edinmek için 444 86 54 numaralı telefona ulaşarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Daha fazla güncel haberi için tıklayınız…