Kategoriler
Dekorasyon

Evidea, Ankara’da ikinci mağazasını Kuzu Effect AVM’de açtı

Evidea daha önce Ankara’da bir mağaza açmıştı. Firma bu sefer Ankara’ya ikinci mağazasını açmış oldu. Böylece Ankara’da firmanın toplam iki adet mağazası açılmış oldu. Firmada her türlü ev eşyası, dekorasyon eşyası vb. ürünler yer almaktadır. İlk mağazasını Ankara Cepa AVM’de açılmıştı. İkinci mağazasını ise firma Evidea Ankara Kuzu Effect AVM’de açılışını gerçekleştirmiştir.

İkici mağaza Kuzu Effect AVM’de

Mağazalarda mutfak eşyaları, ev tekstili, ev dekorasyon malzemeleri, tamamlayıcı mobilyalar, aydınlatma malzemeleri yer almaktadır. Ayrıca banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam malzemeleri gibi geniş ürün seçenekleri yer almaktadır.  Geniş bir ürün yelpazesine sahip Evidea ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Ayrıca ikinci mağaza Kuzu Effect’te açarak Ankara’da toplam iki mağazası açmış oldu.

İyi bir yapılaması bulunan ve deneyimli kadrosu olan ev ve yaşam sektörünün lider markalarından Evidea, perakende mağaza zinciri ile büyümeye devam etmektedir. Ev dekorasyon ürünleri ile kaliteye büyük önem veren Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha eklemiştir. Ayrıca firmanın Ankara’daki üçüncü mağazasını ise Ankara Taurus AVM’de açılması beklenmektedir.

Açılışa özel kampanya başladı

Evidea mağazasının açılış töreni gerçekleştirilmiştir. Tören, KuzuEffect AVM Yönetim Kurulu Üyesi Özge Kuzu, Evidea yönetim ekibi ve Evidea çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Açılışı yapılan mağaza 1 milyon 500 metrekare büyüklüğe sahiptir. Keyifli ve ferah bir alışveriş deneyimi sunan Evidea açılışa özel kampanya düzenlemiştir. Kampanya 6 Ocak ile 16 Ocak tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde her 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim fırsatı sunulmaktadır.

Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş, açılışta açıklamalarda bulunmuştur. Mavuş, Ankara Kuzu Effect mağazası ile birlikte 13 ilde toplam 30 mağazada hizmet verildiğini belirtmiştir. Ayrıca Ankara’daki ilk mağazalarının Cepa AVM’de açıldığını, ikinci mağazamızı ise Kuzu Effect’te açıldığını belirtmiştir. Firmanın 2025 yılı sonuna kadar toplam 110 adet mağaza açması planlanmaktadır.

Evidea Ankara Mağazaları iletişim bilgileri

Evidea Ankara Cepa AVM

Adres: Eskişehir Yolu Mustafa Kemal Mahallesi,
2123 Sokak No: 2 Çankaya/Ankara
Kat: 2. Kat
Telefon: 0850 260 01 17

Evidea Ankara Kuzu Effect AVM

Adres: Zülfü Tiğrel Caddesi, No: 1/5 Oran-Çankaya / Ankara
Kat:-1.Kat
Telefon: 0850 260 01 30

Diğer Dekorasyon Haberleri için tıklayınız..