Kategoriler
Proje Haberleri

Eviş Kampüs nerede

Çanakkale ilinin Merkez bölgesinde Eviş Kampüs projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje, isminden de anlayabileceğiniz gibi Eviş İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin kaba inşaatı tamamlanmış durumda.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje, site anlayışı ile içerisinde yaşama kazandırılıyor. Altı bloktan meydana gelen projede bloklar gruplandırılmış şekilde hayata geçiriliyor. Bir adada üç blok, diğerinde iki, son olarak da tek bloğun bulunduğu adacıklardan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor.

Üstelik projede dairelerin yanı sıra, blokların zemin katlarında dükkanlar da bulunuyor. Böylece proje, bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da cevap verecek şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Lokasyonu itibariyle dikkat çeken proje, İsmetpaşa Mahallesi, İzmir Asfaltı Yanı, Tekzen Bölgesi’nde konumlandırılmış durumda. Eviş Kampüs projesi caddeye olan yakınlığı ile ilgi görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Proje, bünyesinde 50 adet satılık konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen konutlar sekiz katlı bloklardan meydana geliyor. Eviş Kampüs projesinde yer alan konutların tümü 1+1 olarak hayata geçiriliyor. İnşa edilmekte olan 1+1 konutların büyüklükleri ise 60 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Projede yer alan konutların metrekare brim fiyatları 2 bin 833 TL olarak belirlendi. Eviş Kampüs projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları ise 170 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutların teslim tarihi ve iletişim bilgileri nelerdir?

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Eviş Kampüs projesinde yer alan konutların çalışmalarının tamamlanmasının ardında da alıcı veya yatırımcılarına teslim edilmesi planlanmakta. Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 850 549 20 72 numaralı telefon hattını arayabilir ve konutlar, dükkanlar veya genel olarak proje ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını alabilirsiniz.